Övrigt

God dagens 24 Maj

2014-05-24 10:11 #0 av: Twinflamewolf

Kvavt och annalkande åska syns det så nu passar jag på att laga mat ifall strömmen går,man vet ju aldrig och hellre äta kall mat om den inte skulle gå att värma upp sen.

Hoppas ni har en fin Lördag och inte regnar inne allt för mycket för nu kommer det tydligen rejäla väder enligt smhi med mycket regn.

Försökte komma in på smhi men den låg nere,åskan som slagit ner tro Skämtarnä snarare tryck på webbsidan för nu ska väl alla kolla radarbilderna kan jag tro.

Ha en fortsatt fin dag på er Sol


Anmäl
2014-05-24 16:11 #1 av: [Sol69]

God eftermiddag!

Idag har jag varit i Linköping med sonen och handlat lite.. Men när vi var klara började det regna och åska där. Men vi körde ifrån det.. Fast tyvärr han regnet ifatt oss s¨å du regnar det här också Ledsen

Ha de gööt Kramas

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2014-05-25 03:33 #2 av: Cahira

Vi har haft en sjujäkla dag. 

Personen som ska köpa hästen verkar dra sig ur... som alla andra.

Det är så varmt att korna står och flämtar i skuggan... bokstavligen.

Vi har precis nätt och jämt hittat hem åt alla surprisekattungar så hittar vi SJU kattungar från en hona som inte ens hade mage. Jag älskar kattungar men hjälp vilken stress att försöka hitta hem åt alla och socialisera dom när mamman är så gott som vild. Vi hade tänkt kastrera henne men först måste man ju kunna fånga henne.

Och som om inte det vore nog så en av honans bröder verkar vara en hona och ser misstänkt ut att kanske ha ungar i magen åxå.. det eller så är det en tjock/smal pojke. Smalt ansikte och tjock mage. 

Men å andra sidan så fick vi en kalv både igår och idag så vi är uppe i 27 nu. :) Och vi fick shopping gjord! Både saker åt hundarna, katterna, kollibrierna och oss själva. :) Jag fick tag på nya skor och en tshirt som synes nedan. :)

Har även funderat på att köpa fler tshirts från en katalog vi fick häromdan, saker gjorda av indianer för att samla ihop pengar så pengarna går till en god gärning. :) Vore mysigt med ett par mockasiner också :)

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.