Annons:
Etikettnordamerikas-indianer
Läst 10789 ggr
[walkinbeauti]
2011-09-29 12:38

Möte med en 3000 år gammal Indianhövding

För många år sedan deltog jag i min första seans,en seans som satte fina minnen hos mig.En Norsk man Leif Havik kanaliserar Iliuka och jobbar som trance medium.Under några timmar i seansrummet fick vi många svar på dom frågor vi skrivit upp,ingen av deltagarna eller mediet visste vilka frågor som skulle ställas.

Med lite nervositet anlände jag till Lima bystuga utanför Leksand.Hade ingen aning om vem mediet var och på den tiden använde jag inte dator så jag kunde inte i förväg kolla upp vem denna man var.

Vi satt i en cirkel en grupp på 14 personer om jag minns rätt.Leif försätter sig i trance och vi andra inväntar att Iliuka ska komma igenom.En väldigt städad fin seans med fullaste respekten för både mediet och Iliuka.

Jag kunde aldrig drömma om att det skulle vara så klockrent och saker jag frågade om har visat sig stämma på senare år.

Iliuka imponerade på mig starkt en varm kärleksfull själ som jag dagarna innan seansen fick en skymt av utanför mitt fönster.Det brukar vara så att han gärna tittar till dom kommande seans deltagarna och jag förstod direkt vem det var som jag såg.

Nu hade Leif kommit in i trancen och var själv helt bortkopplad.Hade darrningar i armar och händer,benen rörde sig på ett speciellt sätt.Nu var strax Iliuka på plats och här kom min första förvåning när jag hörde indiantrummor starkt i lokalen.Inget som kom utifrån utan fanns i rummet vi satt.

När vi fick börja ställa frågorna vi hade skrivit ner så blev jag oerhört förvånad för det hände att man ibland bara behövde säga ett par ord så fyllde Iliuka i med svaren.

En av dom frågor jag hade var om jag ska ta över föräldrar gården i framtiden, där hann jag bara säga: Ska jag ta öv… när Iliuka  fyller i och dessutom ger mer svar på frågan som jag tänkt på mycket. Hans svar blev: Så är där korrekt och ni kommer att finnas där i många år .Både jag och mina förädrar bor på gården men i separata hushåll och tanken på om dom skulle få vara friska i många år och kunna bo kvar hade malt i mitt inre en tid och detta visste Iliuka om att jag funderat starkt på.

Vi bor fortfarande kvar många år efter seansen och jag har tagit över gården som Iliuka så klockrent kunde svara ja på.

En annan fråga var eftersom min guide är Indian om jag skulle besöka ett reservat nån gång i livet då hade jag Sioux i tanken eftersom Iliuka var hövding där under sitt liv så frågan ställdes vilket reservat jag skulle besöka.Han svar var:Den kommer att se och förstå, med andra ord ville han inte ge mig ledande utan jag skulle själv känna in och det blev Navajo som min guide kommer från.

En mycket imponerande seans och frågor som fick sina svar och sen visat sig stämma med vad som komma skulle.

På slutet av seansen återkommer dessa Shaman trummor åter igen hörde jag dom tydligt i rummet och när Leif kommit tillbaka ur trancen var jag tvungen att fråga den övriga gruppen om dom hört trummorna före och efter seansen men icke och nu vet jag varför dom hördes för mig,det var min egen guide som spelade och det har han efteråt bekräftat.Vi gör mycket cereomnier ihop så det var inte alls konstigt att han ville visa sin uppskattning för seansen.

Hopps få möjlighet att åter möta Iliuka en hövding från Sioux som verkligen imponerade på mig.En 3000 år gammal själ som den gången förändrade mycket i mitt liv.

Annons:
[NeferNefer]
2011-09-29 13:13
#1

Ååh, en sån underbar erfarenhet! Säg till om du någon gång igen får möjlighet att vara med på något liknande, jag följer mer än gärna med!

Elpida
2011-09-29 14:49
#2

Vilken upplevelse WB! Jag hade gärna följt med jag oxå!

"Du har alltid två val"

Medarbetare på Spiritualism iFokus

[walkinbeauti]
2011-09-29 14:56
#3

Ser nu på deras hemsida att han även levt i Tibet för stog det 40 000 år sedan det lät ju mycket får kolla igen.

Finns även intressanta visdomsord från honom.

Här hittar ni Iliuka www.iliuka.net en Norsk sida Glad

JohannaEkroth
2011-09-29 15:36
#4

Åh vilken underbar erfarenhet! Glad

Suicide doesn't take away the pain, it gives it to someone else

Andina
2011-11-12 15:17
#5

Härlig seans! Hade gärna besökt den! :)

Spännande att läsa om seansen och om denne Iliuka!

Allting är möjligt tills det är bevisat som omöjligt - och till och med då är det omöjliga
kanske bara omöjligt än så länge."  /Pearl Buck · Medarbetare på Healing

Indiania
2011-11-15 12:03
#6

#0 Har också träffat Leif Havik när han kanaliserar Iliuka och det var mycket intressant. Vi fick ställa frågor till honom när han var " Iliuka" och detta var en stark upplevelse.

" Var nära naturen - var när dig själv "

Annons:
[kayenta]
2011-11-16 16:11
#7

Men visst är han duktig Leif,blev väldigt imponerad av hans träffsäkra sätt att jobba Glad

Indiania
2011-11-16 16:29
#8

#7 Jaa Kayenta det är en speciell man!Flört

" Var nära naturen - var när dig själv "

Twinflamewolf
2014-02-20 17:29
#9

Puttar upp den här tråden som jag skrev för så längesedan,Iliuka är en fantastisk själ som verkligen imponerade på mig 🙂

[Sol69]
2014-02-20 18:55
#10

Intressant läsning. Min erfarenhet av seanser är dess värre inte lika goda men skönt att de att det finns bra seanser också 👍

Upp till toppen
Annons: